preloader

کلینیک گفتاردرمانی مرزداران
بهترین دکتر گفتاردرمانی در مرزداران
کلینیک گفتاردرمانی نیک

کلینیک گفتاردرمانی مرزداران

گفتاردرمانی مرزداران:

بلوار مرزداران در شمال غرب تهران واقع شده است و جزو منطقه 2 می باشد. بلوار مرزداران از سمت شرق به بزرگراه شیخ فضل الله نوری ختم می شود و از سمت غرب به بزرگراه اشرفی اصفهانی. در جنوب مرزداران بزرگراه جلال آل احمد و در شمال آن بزرگراه حکیم قرار دارند. خیابان های اصلی مرزداران شامل دانش (آریافر)، ایثار، سرسبز، سپهر، اطاعتی، گلها، لاله و ناهید می باشند. همیشه در منطقه مرزداران کمبود کلینیک و مرکز تخصصی توانبخشی، کاردرمانی و گفتاردرمانی حس می شود. کلینیک گفتاردرمانی که مجهز باشد و به همه مراجعان کودک و بزرگسالی که دچار بیماری ها و اختلالات گفتاری هستند خدمات تخصصی گفتاردرمانی را ارائه کند. اختلالاتی مانند اوتیسم، بیش فعالی و نقص توجه، اختلالات یادگیری، تاخیر گفتاری، فلج مغزی، لکنت، کم شنوایی و اختلالات ژنتیکی در کودکان و اختلالاتی مانند سکته مغزی، لکنت، تومور و سرطان حنجره، اختلال بلع، آپراکسی و آفازی نیاز حیاتی به خدمات گفتاردرمانی و کاردرمانی دارند. اگر دنبال بهترین کلینیک گفتاردرمانی مرزداران می باشید و ساکن غرب تهران و محدوده مرزداران هستید می توانید برای ارزیابی، تشخیص دقیق و درمان اختلالات گفتاری در کودکان و بزرگسالان به بهترین کلینیک گفتاردرمانی در غرب تهران و همینطور بهترین کلینیک کاردرمانی در غرب تهران به نام کلینیک توانبخشی نیک در مرزداران مراجعه فرمائید. مرکز کاردرمانی مرزداران و مرکز گفتاردرمانی مرزداران، خدمات گفتاردرمانی کودکان و گفتاردرمانی بزرگسالان را به صورت کاملا تخصصی و با تعرفه مصوب نظام پزشکی در اختیار مراجعان عزیز قرار می دهد. کلینیک گفتاردرمانی نیک علاوه بر درمان مراجعان در کلینیک، خدمات گفتاردرمانی را به صورت تخصصی در منزل و یا به صورت آنلاین ارائه می کند و مراجعانی که به هر دلیلی توانایی آمدن به کلینیک را ندارند می توانند از خدمات گفتاردرمانی آنلاین، گفتاردرمانی در منزل و کاردرمانی در منزل استفاده کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه گفتاردرمانی چیست و برای رزرو نوبت و مشاوره با بهترین دکتر گفتاردرمانی مرزداران  با شماره 09304071002 تماس حاصل فرمائید.

ارزیابی و درمان با بهترین دکتر گفتاردرمانی مرزداران:

در کلینیک گفتاردرمانی مرزداران اختلالات دهانی، زبانی، کلامی و گفتاری به صورت کاملا تخصصی معاینه و ارزیابی می شوند و نوع اختلال تشخیص داده می شود و بر اساس نوع اختلال، پروتکل درمانی اختصاصی برای هر بیمار گذاشته می شود.

تولید گفتار یا صحبت کردن از طریق 3 سیستم در انسان انجام می شود:

1.سیستم تنفسی  2.سیستم آواسازی یا صداسازی  3.سیستم تولیدی

1.سیستم تنفسی شامل ریه ها، نای، قفسه سینه و دیافراگم است که هر گونه اختلال در این بخش ها باعث ایجاد اختلالات گفتاری در کودکان و بزرگسالان می شود.

2.سیستم آواسازی یا صداسازی شامل تارهای صوتی می شود که این تارها در غضروف ها و عضلات حنجره قرار گرفته اند. هر گونه اختلال در ارتعاش این تارها باعث اختلال گفتاری در افراد می شود.

3.سیستم تولیدی یا اندام های تولید کننده صداهای گفتار شامل کام، لب، دندان ها و زبان می شود که هر گونه اختلال در این قسمت ها باعث اختلالات گفتاری در کودکان و بزرگسالان می شود.

دکتر گفتاردرمانگر کلینیک نیک به صورت کاملا تخصصی هر 3 سیستم تنفسی، آواسازی و سیستم تولید گفتار را با ابزارهای مدرن و دقیق ارزیابی می کند تا به دقیق ترین تشخیص دست پیدا کند و بتواند بهترین درمان را برای مراجع کنندگان کودک یا بزرگسال ارائه کند.

خدمات بهترین کلینیک توانبخشی کاردرمانی و گفتاردرمانی در مرزداران:

کلینیک توانبخشی نیک بهترین کلینیک گفتاردرمانی مرزداران تمام خدمات گفتاردرمانی را به صورت کاملا تخصصی برای مراجعان کودک و بزرگسال که دچار اختلالات زیر می شوند ارائه می کند:

اختلالات گفتاری در کودکان که برای درمان به گفتاردرمانی مرزداران نیاز دارند:

1.اختلالات طیف اوتیسم، آسپرگر، رت

2.تاخیر گفتاری (تاخیر رشدی یا تاخیر ذهنی حرکتی)

3.عقب ماندگی ذهنی و کم توان ذهنی (MR)

4.آسیب شنوایی و کم شنوایی

5.فلج مغزی

6.اختلالات روانی و ریتم گفتار مانند لکنت

7.شکاف کام و شکاف لب

8.اختلالات ژنتیکی مانند سندروم داون

9.نوزادان نارس با اختلالات مکیدن، جویدن و اختلال بلع یا دیسفاژی

10.اختلالات یادگیری (اختلال در خواندن، نوشتن و ریاضیات)

11.اختلالات تولیدی شامل دیزآرتری و آپراکسی

12.نارسا خوانی (دیس لکسیا) و اختلالات تلفظی

13.اختلالات عصبی عضلانی (دیستروفی ها و میوپاتی های عضلانی)

اختلالات گفتاری در بزرگسالان که برای درمان به گفتاردرمانی مرزداران نیاز دارند:

1.سکته مغزی و آسیب های عروقی مغز

2.ضربه مغزی و آسیب های تروماتیک مغز

3.تومور و توده مغزی

4.پارکینسون

5.اختلالات عصبی عضلانی (دیستروفی ها و میوپاتی های عضلانی)

6.ام اس، اس ام ای، ای ال اس

7.انواع اختلالات صوتی

8.تومورها و سرطان حنجره

9.اختلال بلع یا دیسفاژی

10.اختلالات حسی در ناحیه صورت و دهان

11.ضعف عضلات صورت (آبریزش دهانی)

12.اختلال لکنت

13.اختلال دیزآرتری

14.اختلال آپراکسی

15.اختلال آفازی

گفتاردرمانی کودکان در مرزداران

درمان اوتیسم در گفتاردرمانی مرزداران:

کودکانی که دچار اختلال اوتیسم می شوند نقایصی از مشکلات گفتاری را از خفیف تا شدید تجربه می کنند. بسته به اینکه شدت آسیب به مغز چقدر باشد و کودک به کدام سطح از اوتیسم مبتلا باشد (اوتیسم خفیف یا اوتیسم متوسط یا اوتیسم شدید) اختلالات دهانی، کلامی و گفتاری متفاوتی را در او مشاهده می کنیم. در هر صورت اگر کودک شما تشخیص اوتیسم گرفته است باید هر چه سریع تر به گفتاردرمانی مراجعه کنید چون هر چه درمان زودتر شروع شود نتیجه ی بهتری کسب خواهد شد. یکی از مراکز گفتاردرمانی در غرب تهران که به صورت تخصصی روی اختلالات گفتاری کودکان اوتیسم فعالیت می کند کلینیک گفتاردرمانی نیک در مرزداران می باشد.

درمان تاخیر گفتاری در گفتاردرمانی مرزداران:

کودکان به دلایل مختلفی مانند زود به دنیا آمدن، ژنتیک، فقر محیطی و استفاده زیاد از تلویزیون و موبایل و اختلالات پردازش حسی دچار تاخیر در مهارتهای کلامی و گفتاری می شوند و از همسالان خود عقب می مانند. تاخیر گفتار کودکان به صورت تاخیر در صدا سازی و آوا سازی، تولید کلمات، تولید جملات دو کلمه ای فعل دار و جملات طولانی تر مشاهده می شود. اکثر این کودکان اگر به موقع توسط متخصص گفتاردرمانگر تحت درمان قرار گیرند طی مدت زمان نسبتا کوتاهی درمان می شوند و می توانند مانند همسالان خود از مهارت های کلامی و ارتباطی متناسب با سن خود برخوردار شوند.

درمان لکنت در گفتاردرمانی مرزداران:

لکنت به صورت وقفه ای ناگهانی در جریان صحبت کردن در افراد مشاهده می شود. این اختلال می تواند به دلایل متفاوتی مانند ژنتیک، استرس و اضطراب، آسیب های مغزی مانند سکته و بیماری های مغزی مانند پارکینسون و مسمومیت های دارویی در سنین مختلف در افراد رخ دهد. بسته به اینکه لکنت از نوع نورولوژیک باشد یا سایکولوژیک مدت زمان درمان آن متفاوت است. برای درمان لکنت تنها راه گفتاردرمانی تخصصی می باشد یعنی باید به گفتاردرمانگری مراجعه کنید که به صورت تخصصی روی درمان لکنت فعالیت می کند. کلینیک گفتاردرمانی نیک در مرزداران در زمینه درمان لکنت فعالیت دارد.

درمان کم توان ذهنی یا عقب مانده ذهنی در گفتاردرمانی مرزداران:

بهره هوشی یا IQ را با تست های تخصصی اندازه می گیرند و جواب تست یک عدد می باشد که اگر آن عدد بالای 90 باشد فرد بهره هوشی طبیعی دارد و اگر بین 90 تا 70 باشد می گوییم بهره هوشی فرد مرزی است و در صورتی که زیر 70 باشد می گوییم فرد کم توان ذهنی یا عقب مانده ذهنی است. کودکانی که کم توان ذهنی هستند نمی توانند مهارت های حرکتی، ذهنی و گفتاری را مانند کودکان دیگر به دست آورند و باید برای کسب این مهارت ها آموزش ببینند و تحت توانبخشی قرار گیرند و از خدمات کاردرمانی و گفتاردرمانی استفاده کنند.

درمان آسیب شنوایی یا کم شنوایی در گفتاردرمانی مرزداران:

آسیب شنوایی به دلایل مختلفی مانند ژنتیک (مادرزادی)، عفونت حین بارداری، مصرف داروها، سیگار و الکل حین بارداری، عدم تطابق RH مادر و جنین، زردی نوزاد، سندورم های ژنتیکی و عفونت های گوش اتفاق می افتد. بسته به شدت میزان آسیب، کم شنوایی در یک گوش یا هر دو گوش رخ می دهد و این کم شنوایی باعث تاخیر خفیف تا شدید در درک شنیداری و مهارت های گفتاری کودک می شود. این کودکان چون از درک شنیداری پایینی برخوردار هستند در صداسازی، آواسازی و تولید کلمات و جملات و یادگیری دستور زبان نسبت به همسالان خود تاخیر دارند. این کودکان نمی توانند از آهنگ های متفاوتی برای گفتن جملات امری، پرسشی، خبری و تعجبی استفاده کنند و همه این جملات را با آهنگ و نواخت یکسانی می گویند. برای توانبخشی و درمان این اختلال باید به شنوایی سنجی و گفتاردرمانی مراجعه کنید.

درمان فلج مغزی در گفتاردرمانی مرزداران:

کودکانی که دچار فلج مغزی می شوند نه تنها در مهارت ها و توانایی های جسمی حرکتی دچار مشکل می شوند بلکه در مهارت های ذهنی و گفتاری هم دچار اختلال می شوند. بیماری فلج مغزی بر اساس اینکه چند اندام را درگیر کند به 3 دسته همی پلژی (یک طرف بدن)، دایپلژی (درگیری بیشتر پاها) و کوادری پلژی (چهار اندام) تقسیم می شود. کودکان فلج مغزی هم در درک گفتار و هم در تولید گفتار دچار تاخیر و اختلال می شوند و نیاز شدیدی به مداخلات درمانی همزمان با کاردرمانی و گفتاردرمانی دارند.

درمان اختلالات بلع یا دیسفاژی در گفتاردرمانی مرزداران:

اختلال بلع در همه سنین از کودکی تا بزرگسالی در افراد رخ می دهد. در این اختلال عضلات داخل دهان و گلو دچار مشکل می شوند و فرد به خوبی نمی تواند مایعات و غذا را قورت دهد یا ببلعد و در بیشتر اوقات مواد غذایی جویده شده به داخل مری وارد نمی شود و وارد نای و ریه می شود و باعث سرفه، خفگی یا آسپیراسیون می شود. عوامل مختلفی مانند زود به دنیا آمدن و نارس بودن نوزاد، تاخیر در رشد، بد شکلی و ناهنجاری در ساختار دندان ها و دهان، بزرگ بودن لوزه ها و بزرگ بودن زبان، اختلالات حسی در ناحیه دهان، شکاف کام و لب و ابتلا به بیماری هایی مانند سکته مغزی یا بیماری های عصبی عضلانی باعث اختلال در بلع می شوند. متخصص گفتاردرمانگر با ماساژها و تمرینات تخصصی در زمینه بلع می تواند این اختلال را درمان کند.

درمان شکاف کام و شکاف لب در گفتاردرمانی مرزداران:

افرادی که دچار شکاف کام یا شکاف لب هستند در تولید و تلفظ صداها، کلمات و جملات دچار مشکل می شوند. در این ناهنجاری مادرزادی سوراخ یا شکاف در ناحیه یک لب یا هر دو لب (لب شکری) و یا در ناحیه کام دهان ایجاد می شود. در اکثر این کودکان میزان شکاف یا سوراخ با جراحی کمتر می شود ولی باز هم این کودکان در تلفظ مشکل دارند و از وضوح کلامی پایینی برخوردارند که باید قبل از جراحی و همینطور بعد از جراحی تحت درمان با گفتاردرمانی قرار گیرند.

درمان اختلالات تولیدی در گفتاردرمانی مرزداران:

دو نوع اختلال مربوط به تولید کلام و گفتار وجود دارد. یکی اختلال دیزآرتری و دیگری اختلال آپراکسی. در اختلال دیزآرتری فرد مبتلا نمی تواند کلمات و جملات را با دقت و سرعت مناسب بیان کند و گفتار فرد قطع و وصل می شود. در اختلال آپراکسی فرد به دلیل عدم توانایی در به خاطر آوردن الگوهای حرکتی گفتار، قادر نیست که کلمات را با دقت و به طور صحیح تولید و تلفظ نماید و معمولا گفتاری منقطع دارند. هر دو اختلال با استفاده از گفتاردرمانی قابل درمان هستند.

درمان نارسا خوانی (دیس لکسیا) در گفتاردرمانی مرزداران:

کودکانی که دچار دیس لکسیا هستند درک پایینی در خواندن دارند و در مهارت های خواندن دچار مشکل می شوند. این کودکان هر متنی را با تلاش زیاد و سرعت پایین می خوانند و همواره درک پایینی در خواندن دارند. در نظر داشته باشید این کودکان ممکن است در مهارت های نوشتن و ریاضیات هم دچار مشکل شوند که برای درمان این اختلال باید از خدمات کاردرمانی و گفتاردرمانی بهره ببرند.

گفتاردرمانی بزرگسالان در مرزداران

جدول رشد زبانی کودک از 3 ماهگی تا 8 سالگی:

صفر تا 6 ماهگی:

در این سن کودک صداهایی از خود در می آورد که به اصطلاح به آن غان و غون کردن می گوییم. به دیگران لبخند می زند و می خندد. کودک در این سن با گریه کردن نیازهایش را به شما می گوید درواقع با گریه کردن با شما صحبت می کند.

6 ماهگی تا 1 سالگی:

کودک به شنیدن اسم خود پاسخ می دهد و اسم اعضای خانواده را تشخیص می دهد. در این سن کودک تلاش زیادی می کند تا با کلماتی نامفهوم مثل (بب یا دی یا نن یا با کلماتی مثل با) با شما صحبت کند. در این سن کودک صدای خود را زیر و بم می کند و معمولا در سن 1 سالگی اولین کلمه را به زبان می آورد.

12 ماهگی تا 18 ماهگی:

در این سن کودک سعی می کند به حرف های دیگران بیشتر گوش دهد و درک کودک از صحبت های دیگران بیشتر می شود و دستوراتی مانند بگیر، بخور و بشین را درک می کند. دایره لغات کودک افزایش پیدا می کند و شروع به گفتن کلماتی مانند مامان و بابا می کند و همینطور در این سن می تواند نام اعضای مختلف بدن را تشخیص دهد.

18 ماهگی تا 24 ماهگی:

درک شنیداری کودک در این سن بالاتر رفته و از کلمات بیشتری استفاده می کند و اغلب کلماتی که کودک بیان می کند قابل فهم است و اطرافیان کودک متوجه آن می شوند ولی غریبه ها بعضی از حرف های کودک را متوجه می شوند. در این سن کودک سعی می کند با عبارات دو کلمه ای مانند ماما ددر، به به دوست و یا بابا بیرون منظور خود را برساند و به هدفش برسد.

2 تا 3 سالگی:

در این سن کودک کلمات را بهتر تلفظ می کند طوری که حتی غریبه ها هم متوجه حرف های او می شوند. کودک باید بتواند حدودا 50 تا 100 کلمه را بیان کند و با 3 تا 4 کلمه جمله سازی کند.

3 تا 4 سالگی:

دایره واژگان کودک در این سن بسیار زیاد می شود و سوالات زیادی با کلمات چی، چرا، کی و کجا می پرسد. در این سن کودک می تواند احساسات خود را بیان کند و داستان های کوتاهی در مورد اتفاقات روزمره برای شما تعریف کند. شما می توانید قواعد و گرامرهای دستوری را به آموزش دهید.

4 تا 5 ساگی:

در این سن کودک بیشتر گرامرها و دستورات زبانی را یاد گرفته و می تواند از 3 تا 5 جمله برای توصیف اتفاقات و یا توصیف تصاویری که مشاهده کرده استفاده کند. اکثر حروف و کلمات را به درستی تلفظ می کند ولی هنوز در تلفظ بعضی حروف مانند (ت، ژ، چ، سین و شین) مشکل دارد.

5 تا 8 سالگی:

کودک می تواند در مورد ویژگی های اشیا صحبت کند و توضیح دهد دو شی یا دو وسیله چه تفاوت هایی با هم دارند. کودک در سن مدرسه صداهای حروف را همراه با شکل آنها به طور کامل یاد می گیرد و همینطور می آموزد که چگونه حروف را با هم ترکیب کند و ترکیب جدیدی از کلمات را بسازد. در این سن کودک احساسات و افکار خود را به راحتی بیان می کند و می تواند بدون کمک و بدون دیدن تصاویر داستانی را بسازد و روایت کند.

بهترین و مجهزترین کلینیک گفتاردرمانی مرزداران:

یکی از سوالات همیشگی مراجعانی که نیاز به خدمات کاردرمانی و گفتاردرمانی دارند این است که بهترین و مجهزترین کلینیک گفتاردرمانی در مرزداران کدام است؟ 

یکی از بهترین و مجهزترین کلینیک گفتاردرمانی در مرزداران کلینیک توانبخشی نیک می باشد زیرا از بهترین و باسابقه ترین افراد متخصص در حوزه توانبخشی، گفتاردرمانی و کاردرمانی استفاده می کند تا مراجعان به بهترین نتیجه در کوتاه ترین زمان ممکن دست یابند. در کلینیک توانبخشی نیک برای هر مراجع از پروتکل درمانی خاص همان مراجع استفاده می شود و در کنار آن همه مراجعان در آخر هر جلسه توسط درمانگران ارزیابی می شوند و میزان پیشرفت آنها بررسی می شود. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت ارزیابی با شماره 09304071002 تماس حاصل فرمائید.

کاردرمانی و گفتاردرمانی نیک

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کریمی کلینیک نیک

دختر من تشخیص اتیسم داشت و کلینیک نیک با درمانگران فوق العاده ای که دارد باعث پیشرفت بسیار زیادی در دختر من شدند

مقصودی کلینیک نیک

پسر من بیش فعال بود و نقص توجه داشت که با کمک کلینیک نیک تا حدی زیادی مشکلش حل شد و الان کلاس چهارم هستش خیلی ممنونم از زحماتتون

متوسلیان کلینیک نیک

سلام و خسته نباشید خدمت کلینیک نیک ممنون بابت تمام زحماتی که برای پسر من کشیدید،من پسرمو با تشخیص اختلال حسی و نقص توجه به کلینیک نیک بردم و با زحمات کاردرمانگر و گفتاردرمانگر کلینیک نیک مشکلاتش برطرف شد

رضایی کلینیک نیک

دخترم تاخیر رشدی داشت 2 سال زیر نظر کادر درمان کلینیک نیک بود خدا رو شکر الان خیلی عالی شده

اسدی کلینیک نیک

ممنون از روش درمان بسیار عالیتون پسرم کلاس دوم بود و اختلال یادگیری داشت بعد از گذشت 6 ماه کاملا درمان شد

نیک فرد کلینیک نیک

واقعا بهترین کلینیک توانبخشی تهران هستید. تشخیص بسیار عالی

خدمات کاردرمانی

خدمات گفتاردرمانی