کلینیک توانبخشی نیک
بهترین کلینیک گفتاردرمانی در پونک
گفتاردرمانی پونک:
کلینیک گفتاردرمانی و کاردرمانی نیک یکی از بهترین کلینیک های گفتاردرمانی در پونک می باشد. پونک یکی از محله های غرب تهران است که در منطقه 2 و 5 واقع شده است. بخش بزرگتر پونک در غرب بزرگراه اشرفی اصفهانی است و بخش کوچکتر در شرق بزرگراه اشرفی اصفهانی می باشد به نام پونک شرقی یا همیلا. بخش بزرگتر پونک از دو بخش پونک شمالی و پونک جنوبی تشکیل شده است که بین 4 بزرگراه اشرفی اصفهانی، ستاری، آبشناسان و همت قرار دارد. این دو بخش شامل بلوارهای عدل، سردار جنگل، کمالی، میرزابابایی و خیابان های مخبری و ایران زمین می باشد. پونک از سمت شمال با محله های سیمون بولیوار، حصارک، شهرک نفت و المهدی، از سمت جنوب با محله باغ فیض، از سمت شرق با محله های مرزداران، ایوانک، آسمان و سپهر و از سمت غرب با محله جنت آباد شمالی ارتباط دارد. اگر ساکن منطقه پونک تهران هستید و یا در غرب تهران سکونت دارید و به دنبال بهترین کلینیک گفتاردرمانی پونک هستید می توانید برای ارزیابی، تشخیص دقیق و درمان اختلالات گفتاری در کودکان و بزرگسالان به کلینیک گفتاردرمانی در غرب تهران (کلینیک توانبخشی نیک) مراجعه فرمائید. مرکز گفتاردرمانی در پونک و کاردرمانی در پونک، خدمات گفتاردرمانی کودکان و گفتاردرمانی بزرگسالان را به صورت کاملا تخصصی و با تعرفه مصوب نظام پزشکی در اختیار مراجعان عزیز قرار می دهد. کلینیک گفتاردرمانی نیک علاوه بر درمان مراجعان در کلینیک، خدمات گفتاردرمانی را به صورت تخصصی در منزل ارائه می کند و مراجعانی که به هر دلیلی توانایی آمدن به کلینیک را ندارند می توانند تمرینات گفتاردرمانی را به صورت آنلاین یا در منزل دریافت کنند یعنی از خدمات گفتاردرمانی آنلاین یا گفتاردرمانی در منزل استفاده کنند. برای رزرو نوبت و مشاوره با بهترین دکترهای گفتاردرمان در پونک با شماره 09304071002 تماس حاصل فرمائید.
کلینیک گفتاردرمانی پونک خدمات گفتاردرمانی را برای مناطق زیر ارائه می کند:
کلینیک گفتاردرمانی نیک در پونک تمام خدمات گفتاردرمانی را به صورت تخصصی برای کودکان و بزرگسالان ارائه می کند. افرادی که ساکن مناطق زیر هستند می توانند برای دریافت خدمات توانبخشی، گفتاردرمانی و کاردرمانی به کلینیک توانبخشی نیک مراجعه فرمایند:
1.گفتاردرمانی اشرفی اصفهانی
3.گفتاردرمانی بلوار عدل
4.گفتاردرمانی بلوار میرزابابایی
5.گفتاردرمانی بلوار کمالی
6.گفتاردرمانی همیلا
7.گفتاردرمانی مخبری
8.گفتاردرمانی ایران زمین
9.گفتاردرمانی سیمون بولیوار
10.گفتاردرمانی المهدی
11.گفتاردرمانی شهرک نفت
12.گفتاردرمانی باغ فیض
13.گفتاردرمانی حصارک
ارزیابی و درمان با بهترین دکتر گفتاردرمان در پونک:
تولید گفتار یا صحبت کردن از طریق 3 سیستم در انسان انجام می شود:
1.سیستم تنفسی 2.سیستم آواسازی یا صداسازی 3.سیستم تولیدی
1.سیستم تنفسی شامل ریه ها، نای، قفسه سینه و دیافراگم است که هر گونه اختلال در این بخش ها باعث ایجاد اختلالات گفتاری در کودکان و بزرگسالان می شود.
2.سیستم آواسازی یا صداسازی شامل تارهای صوتی می شود که این تارها در غضروف ها و عضلات حنجره قرار گرفته اند. هر گونه اختلال در ارتعاش این تارها باعث اختلال گفتاری در افراد می شود.
3.سیستم تولیدی یا اندام های تولید کننده صداهای گفتار شامل کام، لب، دندان ها و زبان می شود که هر گونه اختلال در این قسمت ها باعث اختلالات گفتاری در کودکان و بزرگسالان می شود.
دکتر گفتاردرمانگر کلینیک نیک به صورت کاملا تخصصی هر 3 سیستم تنفسی، آواسازی و سیستم تولید گفتار را با ابزارهای مدرن و دقیق ارزیابی می کند تا به دقیق ترین تشخیص دست پیدا کند و بتواند بهترین درمان را برای مراجع کنندگان کودک یا بزرگسال ارائه کند.
جدول رشد زبانی کودک از 3 ماهگی تا 8 سالگی:
صفر تا 6 ماهگی:
در این سن کودک صداهایی از خود در می آورد که به اصطلاح به آن غان و غون کردن می گوییم. به دیگران لبخند می زند و می خندد. کودک در این سن با گریه کردن نیازهایش را به شما می گوید درواقع با گریه کردن با شما صحبت می کند.
6 ماهگی تا 1 سالگی:
کودک به شنیدن اسم خود پاسخ می دهد و اسم اعضای خانواده را تشخیص می دهد. در این سن کودک تلاش زیادی می کند تا با کلماتی نامفهوم مثل (بب یا دی یا نن یا با کلماتی مثل با) با شما صحبت کند. در این سن کودک صدای خود را زیر و بم می کند و معمولا در سن 1 سالگی اولین کلمه را به زبان می آورد.
12 ماهگی تا 18 ماهگی:
در این سن کودک سعی می کند به حرف های دیگران بیشتر گوش دهد و درک کودک از صحبت های دیگران بیشتر می شود و دستوراتی مانند بگیر، بخور و بشین را درک می کند. دایره لغات کودک افزایش پیدا می کند و شروع به گفتن کلماتی مانند مامان و بابا می کند و همینطور در این سن می تواند نام اعضای مختلف بدن را تشخیص دهد.
18 ماهگی تا 24 ماهگی:
درک شنیداری کودک در این سن بالاتر رفته و از کلمات بیشتری استفاده می کند و اغلب کلماتی که کودک بیان می کند قابل فهم است و اطرافیان کودک متوجه آن می شوند ولی غریبه ها بعضی از حرف های کودک را متوجه می شوند. در این سن کودک سعی می کند با عبارات دو کلمه ای مانند ماما ددر، به به دوست و یا بابا بیرون منظور خود را برساند و به هدفش برسد.
2 تا 3 سالگی:
در این سن کودک کلمات را بهتر تلفظ می کند طوری که حتی غریبه ها هم متوجه حرف های او می شوند. کودک باید بتواند حدودا 50 تا 100 کلمه را بیان کند و با 3 تا 4 کلمه جمله سازی کند.
3 تا 4 سالگی:
دایره واژگان کودک در این سن بسیار زیاد می شود و سوالات زیادی با کلمات چی، چرا، کی و کجا می پرسد. در این سن کودک می تواند احساسات خود را بیان کند و داستان های کوتاهی در مورد اتفاقات روزمره برای شما تعریف کند. شما می توانید قواعد و گرامرهای دستوری را به آموزش دهید.
4 تا 5 ساگی:
در این سن کودک بیشتر گرامرها و دستورات زبانی را یاد گرفته و می تواند از 3 تا 5 جمله برای توصیف اتفاقات و یا توصیف تصاویری که مشاهده کرده استفاده کند. اکثر حروف و کلمات را به درستی تلفظ می کند ولی هنوز در تلفظ بعضی حروف مانند (ت، ژ، چ، سین و شین) مشکل دارد.
5 تا 8 سالگی:
کودک می تواند در مورد ویژگی های اشیا صحبت کند و توضیح دهد دو شی یا دو وسیله چه تفاوت هایی با هم دارند. کودک در سن مدرسه صداهای حروف را همراه با شکل آنها به طور کامل یاد می گیرد و همینطور می آموزد که چگونه حروف را با هم ترکیب کند و ترکیب جدیدی از کلمات را بسازد. در این سن کودک احساسات و افکار خود را به راحتی بیان می کند و می تواند بدون کمک و بدون دیدن تصاویر داستانی را بسازد و روایت کند.
گفتاردرمانی چیست و چه اختلالاتی در کودکان به گفتاردرمانی اشرفی اصفهانی نیاز دارند:
گفتاردرمانی روش درمانی تخصصی برای درمان اختلالات دهانی، زبانی، کلامی و گفتاری در کودکان و بزرگسالان و سالمندان می باشد.
اختلالات کودکان که نیاز به گفتاردرمانی پونک دارند:
1..اختلالات طیف اوتیسم، آسپرگر، رت
2.تاخیر رشدی یا تاخیر ذهنی حرکتی
3.عقب ماندگی ذهنی و کم توان ذهنی
4.آسیب شنوایی و کم شنوایی
5.فلج مغزی
6.اختلالات روانی و ریتم گفتار مانند لکنت
7.شکاف کام و شکاف لب
8.اختلالات ژنتیکی مانند سندروم داون
9.نوزادان نارس با اختلالات مکیدن، جویدن و اختلال بلع یا دیسفاژی
10.اختلالات یادگیری (اختلال در خواندن، نوشتن و ریاضیات)
11.اختلالات تولیدی شامل دیزآرتری و آپراکسی
12.نارسا خوانی (دیس لکسیا) و اختلالات تلفظی
13.اختلالات عصبی عضلانی (دیستروفی ها و میوپاتی های عضلانی)
چه بزرگسالانی به گفتاردرمانی در پونک نیاز دارند:
1.سکته مغزی و آسیب های عروقی مغز
2.ضربه مغزی و آسیب های تروماتیک مغز
3.تومور و توده مغزی
4.پارکینسون
5.اختلالات عصبی عضلانی (دیستروفی ها و میوپاتی های عضلانی)
6.ام اس، اس ام ای، ای ال اس
7.انواع اختلالات صوتی
8.تومورها و سرطان حنجره
9.اختلال بلع یا دیسفاژی
10.اختلالات حسی در ناحیه صورت و دهان
11.ضعف عضلات صورت (آبریزش دهانی)
12.اختلال لکنت
13.اختلال دیزآرتری
14.اختلال آپراکسی
15.اختلال آفازی
خلاصه مقاله:
اگر به دنبال خدمات توانبخشی، کاردرمانی و گفتاردرمانی در غرب تهران و در منطقه پونک هستید مقاله بالا را به طور کامل مطالعه بفرمائید تا با بهترین کلینیک گفتاردرمانی در غرب تهران و همینطور با بهترین دکتر گفتاردرمان پونک آشنا شوید. برای رزرو نوبت در زمینه ارزیابی، تشخیص دقیق و درمان اختلالات گفتاری با شماره 09304071002 تماس حاصل فرمائید.
برای خدمات گفتاردرمانی در مناطق زیر به گفتاردرمانی نیک در پونک مراجعه فرمائید:
گفتاردرمانی اشرفی اصفهانی، گفتاردرمانی سردار جنگل، گفتاردرمانی بلوار عدل، گفتاردرمانی بلوار میرزابابایی، گفتاردرمانی بلوار کمالی، گفتاردرمانی همیلا، گفتاردرمانی مخبری، گفتاردرمانی ایران زمین، گفتاردرمانی سیمون بولیوار، گفتاردرمانی المهدی، گفتاردرمانی شهرک نفت، گفتاردرمانی باغ فیض، گفتاردرمانی حصارک